Linia Parowania Konserw

Linia Parowania konserw to linia produkcyjna umożliwiająca parowanie ryby w otwartych puszkach, automatycznego odsączenia wycieku termicznego i podanie puszek do zamykarek. Dzięki takiej automatyzacji produkcji możliwe jest szybkie wytwarzanie wyrobów gotowych. Wydajność od 3,5 tyś. do 20 tyś puszek/godz. Brak czynnika ludzkiego zmniejsza szansy na błędy dzięki czego możliwe jest serwowanie klientom towaru zawsze najwyższej jakości. Sama maszyna jest najwyższej jakości i wytrzyma w firmie wiele lat. Dlatego Linia Parowania konserw jest niezbędną inwestycją dla każdej firmy która planuję sprzedaż żywności na najwyższym poziomie i pozostać przy tym konkurencyjny na rynku.

machine.

powrót

publikacje

  • Inżynier budowy maszyn
  • Kreślarz autocad projektant
  • Projektowanie maszyn i urządzeń
  • Projektowanie konstrukcji stalowych
  • Machinery architecture and plant design
  • Conception d’architectures de machines et d’installations
  • Projekt i realizacja: Tomsky.pl